Reklámozd a GruppenLotto-t és járj vele Te is jól! Gruppenlotto csoportos lottó az a lényege,hogy egy lottóhoz többen vagytok nagyobb az esélyünk is.Az is,hoggy regisztráláskor kapsz 500ft-ot hanem a napi fel adott hirdetésekért is kapsz jutalékot.Napi 140ft lehet,a lottó ára jóval olcsobb mint a lottózókba.Hirdess minden nap abból lesz nagy csapatod,és utánuk is pénzt kapsz. Hirdetni,hirdetni,hirdetni. Ausztrália OZ Lotto (Bónusz játék) EuroJackpot (Bónusz játék)USA Mega Millions (Bónusz játék) Spanyol La Primitiva (Bónusz játék)Ötöslottó (Fizetős játék) Hatoslottó (Fizetős játék)1forintos lottó,csoportos lotto " "Gruppen lotto csoportos lotto nagyobb esély van a nyerésre " Reklámozd a GruppenLotto-t és járj vele Te is jól!https://gruppenlotto.com/hu/?xref=fbfab66be4dfee6d10008319 -- Reklámozd a GruppenLotto-t és járj vele Te is jól! Gruppenlotto csoportos lottó az a lényege,hogy egy lottóhoz többen vagytok nagyobb az esélyünk is.Az is,hoggy regisztráláskor kapsz 500ft-ot hanem a napi fel adott hirdetésekért is kapsz jutalékot.Napi 140ft lehet,a lottó ára jóval olcsobb mint a lottózókba.Hirdess minden nap abból lesz nagy csapatod,és utánuk is pénzt kapsz. Hirdetni,hirdetni,hirdetni. Ausztrália OZ Lotto (Bónusz játék) EuroJackpot (Bónusz játék)USA Mega Millions (Bónusz játék) Spanyol La Primitiva (Bónusz játék)Ötöslottó (Fizetős játék) Hatoslottó (Fizetős játék)1forintos lottó,csoportos lotto " "Gruppen lotto csoportos lotto nagyobb esély van a nyerésre " Reklámozd a GruppenLotto-t és járj vele Te is jól!https://gruppenlotto.com/hu/?xref=fbfab66be4dfee6d10008319 Reklámozd a GruppenLotto-t és járj vele Te is jól!Gruppenlotto: Az első tapasztalatok!Description Color

2015. június 17., szerda

Az első tapasztalatok!

https://gruppenlotto.com/hu/?xref=fbfab66be4dfee6d2020c95aKattints ide és kapd meg az 500ft-ot

Az első tapasztalatok

!


GruppenLotto 




GruppenLΟTTΟ
László hát nem semmi, ezzel lehetne röviden összefoglalni azt a játékkedvet, ami a csapatunkat jellemzi! Az 1 Ft-os játék, valamint több valódi pénzes játék is többször betelt, persze ilyenkor új játékot helyezünk ki, új számkombinációkkal.

A szerda a nemzetközi lottózásban egy pezsgő nap, csak épp a tengerentúlon történő szerdai sorsolások holnap hajnalra esnek. Így a Powerball és a California játékok eredménye reggelre megszületik. De ma húzzák a francia, osztrák, német, ukrán, angol, ír, görög, kanadai játékokat is, de ezeket még csak tervezzük, hiszen komoly szervezőmunka kell ahhoz, hogy az oldalra kitehessük őket is.

Pár szót ejtenénk a befizetési problémákról, mivel sokan panaszkodtak arról, hogy a bankkártyás fizetés nem sikerült. Sajnos az a helyzet, hogy a magyarországi bankok egy része nem engedi meg ügyfeleinek, hogy külföldi oldalon bármilyen játék részvételi díját kifizessék. Ezt a tiltást az ügyfél kérésére a kártyát kibocsájtó bank feloldhatja, de előfordul, hogy egyáltalán nem hajlandó erre.

A megoldás az lesz erre a problémára, hogy hamarosan bevezetjük a postai utánvéttel kifizethető (futárszolgálattal kézbesített) utalványokat. Ezekkel a számla azonnal feltölthető lesz az Utalvány menüpontban. Különféle címletek lesznek, valamint címlettől függően egy pár száz Ft-os postaköltség járul hozzá. A megrendelést követően másnap már ott lehet az utalvány a megadott postacímen, amit a futárnak kell átvételkor készpénzzel kifizetni. Ezután a számla azonnal feltölthető lesz, az utalványon szereplő kódot kell megadni az Utalvány menüpontban. Az egyedi kód csak a megrendelő számláját tölti fel, így ez rendkívül biztonságos fizetési mód is lesz egyben. Amíg ezt megszervezzük, addig mindenkinek szíves türelmét kérjük!

Végül az újdonságaink: felvettük a Brazília - Quina, valamint az olasz SuperEnalotto játékokat is a palettára. A Quinából bónusz játék is van.Az új lehetőségeket itt találod!

Ha valódi pénzzel szeretnél játszani, akkor a befizetéshez ide kell kattintanod.

https://gruppenlotto.com/hu/?xref=fbfab66be4dfee6d2020c95aKattints ide és kapd meg az 500ft-ot

Nincsenek megjegyzések: